Regnskap på ett sted, hjelpen også!

Regnskap. Altinn. Nettbank. Årsoppgjør. De fleste som driver eget firma har overveldende mange steder og systemer å forholde seg til. Vi har samlet alt i ett system, og hjelpen også!

Hvorfor kan ikke én tjeneste samle Netflix, HBO, Viaplay og Disney+? Og hvorfor kan ikke én tjeneste samle nettbank, Altinn, regnskap og årsoppgjøret? Førstnevnte har vi ikke svaret på. Men sistnevnte har vi fikset for deg! I Nok Nok er vår ambisjon at du som kunde kun skal forholde deg til ett system. Ja, du leste riktig.

Alt på ett sted

Hos Nok Nok kan du fakturere, betale regninger, kjøre lønn, sende inn MVA-rapport og A-melding, levere skattemelding og årsregnskap. Og på toppen av det hele kan du chatte med en regnskapsfører direkte inne i appen som hjelper deg å gjøre det riktig! Det betyr at du som har en liten bedrift kan slippe unna med å navigere deg rundt omkring i forskjellige systemer eller få tak i en regnskapsfører og kommunisere via e-post eller andre dinosaurmetoder. Vi tror at de aller fleste klarer å gjøre mesteparten av regnskapet sitt selv. Men noen ganger er det greit å kunne ta en prat med en regnskapsfører for å forsikre seg om at man gjør ting riktig eller for å få veiledning i hvordan man skal manøvrere seg i mylderet. For kun 199kr/mnd kan du chatte så mye du vil med en regnskapsfører. Test det gratis i dag!