Oppdrag: Reklamefilm med en twist

Vi er på jakt etter en bitteliten bedrift som driver med filmproduksjon. Hvorfor skal bedriften være bitteliten, lurer du kanskje på? Jo, nå skal du høre.

Nok Nok er en regnskapstjeneste skreddersydd for frilansere og bittesmå bedrifter. Vi har nettopp lansert, og trenger derfor litt hjelp med markedsføringen. Det spiller ingen rolle hvor bra produkt man har om ingen bruker det, ikke sant? Vi har derfor kommet fram til et konsept til en kampanje vi er overbeviste om vil slå an.

Konseptet

I stedet for å lage en film om oss og vårt kick-ass produkt vil vi fortelle historien til de som bruker det. Det er ingen som gidder å se en reklamesnutt på YouTube eller Instagram om noe så kjedelig som et regnskapsføringsprogram. Vi sovner nesten av tanken på det selv! Siden de typiske Nok Nok-brukerne er små bedrifter, tenkte vi å hyre inn et bittelite videoproduksjonsselskap til å fortelle deres historie. På den måten blir det en vinn-vinn-situasjon for begge parter. Dette blir som å leie inn en fotograf til å ta et selvportrett. Ganske meta, men det er også poenget. Dere får frie tøyler til å lage en catchy mini-dokumentar om dere selv, hvordan dere jobber, ting dere har gjort, deres filosofi, visjon, og litt om hvor møkk lei dere er av å føre regnskap, hvor mye det stjeler av energi dere heller ville brukt til å være kreative. Det hadde også vært kult om dere fikk Nok Nok med i historien, men det er ikke et must.

Er dere gira?

Send oss en mail eller skriv til oss i DM’en på Insta om dere er gira. Det er vi! Hilsen Hans Kristian og Morten