Om Oss

Nok Nok er en brukervennlig regnskapstjeneste for små bedrifter og frilansere som ønsker å gjøre regnskapet sitt selv. Med en regnskapsfører i chatten får du veiledning om du står fast. 

Vi mener at man ikke skal trenge en økonomiutdanning for å føre regnskap for små bedrifter. Men noen ganger er det veldig betryggende å kunne sparre med noen som har det.  Derfor tilbyr vi et regnskapssystem som legger til rette for at du kan gjøre regnskapet ditt selv, men om du står fast har du alltids mulighet til å «banke på» i chatten, så svarer vi deg så fort vi klarer.

Hvem står bak Nok Nok?

Nok Nok er del av VIEW-konsernet, som er et teknologidrevet selskap som leverer systemer og tjenester knyttet til økonomi og regnskap. VIEW består av over 300 ansatte på tvers av Skandinavia.

Vi er stolte av å være det siste tilskuddet med et eget konsept som treffer brorparten av selskapene som eksisterer i Norge, nemlig de små!

Med et stort og trygt konsern i ryggen kan du være sikker på at vi kan hjelpe deg med alle problemstillinger som dukker opp med regnskapet ditt. Og hvis du ønsker å sette bort hele jobben med regnskapet ditt har vi gode avtaler med VIEW! 

Om du lurer på noe mer, skriv til oss i chatten, så svarer vi deg så raskt vi kan.